Programma

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Johan Petit. Wentel je in deze heerlijke bak talent.  

Onze artiesten in oktober 2017

WOUTER DEPREZ werd bekend als panellid van ‘De Rechtvaardige Rechters’ op Canvas, was ooit de ‘Slimste Mens ter Wereld’, schrijft boeken en artikels, maakt radioreportages, ging op sabbatjaar naar Zuid-Afrika, maar speelt vooral zijn eigen zaalshows doorheen heel Vlaanderen en Nederland. Deprez is aanstekelijk, ontwapenend, fantasierijk, grappig, kwetsbaar, echt en persoonlijk!

ÖZNUR KARACA trad al sinds 2004 op als stand-up comedian en in 2008 had ze haar eerste onewomanshow 'Bleek'. Op deze editie van ‘Nuff Said komt ze haar kersverse debuutroman 'Marsepeinen vingers' voorstellen. Minder grappen en grollen, even subtiel en psychologisch gelaagd.
 Enkel in ccBe

SAM HOECK is afkomstig van Turnhout. Ze studeert Wijsbegeerte aan de Universiteit van Antwerpen en wilt schrijven. Soms brengt ze haar teksten op een podium. En soms mogen ze gelezen worden. Haar podiumteksten bestaan voornamelijk uit prozaïsche poëzie. Ook is ze pasfotoverzamelaar.
Enkel in De Warande

POETIC PILGRIMAGE (VK) zijn tegen wil en dank postergils voor diversiteit 2.0. Ze zijn kleurrijk, mondig, moslima’s en ze houden van het podium: de Britse meisjes van Poetic Pilgrimage zijn de sterren van de theatervoorstelling ‘Malcolm X’. Met spoken word en hiphop eisen ze, zonder compromissen, hun plek op in deze wereld.

ANDY FIERENS wordt wel eens gezien als een buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld omwille van zijn originele, humoristische en genadeloze schrijfsels. Hij is een graag gezien performer, ook buiten de taalgrenzen. Naast dichter is hij frontman van de muziekgroep Andy & the Androids. Fierens verwierf bekendheid bij het grote publiek door het televisieprogramma ‘Iedereen Beroemd’, waarin hij regelmatig gedichten voorleest. 

SHAZIA MIRZA (VK) is een wereldwijd fenomeen en de eerste moslima ooit die aan de slag ging als comedian. Meermaals bekroond, extreem grappig en scherp voor alles en iedereen. Haar laatste show ‘The Kardashians Made Me Do It’ deed grote zalen uitverkopen en is vaak in de prijzen gevallen.
“One of the bravest and funniest comedians in the world” – Metro