Programma

'Nuff Said. Seizoen nr 10. Stap voor stap groot geworden. Elk jaar meer kwaliteit. Elk jaar straffere line ups. Al 10 seizoenen lang het platform tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met de gonzofunkers van BRZZVLL als vaste waarde. Onze MC's rollen de rode loper uit voor een heerlijke nest performers die u bestoken met spoken word, hip hop, comedy, muziek en literatuur. 

Onze artiesten in april 2017

BUGA werd in 2013 zonder zijn medeweten ingeschreven door vrienden voor Comedymania en won! Buga speelt al meer dan 10 jaar amateurtheater in Sledderlo. Stand-up comedy bleef echter lonken, na een workshop in Genk werd het duidelijk, dit is Buga’s bestemming. Vorig jaar lokale artiest voor ‘Nuff Said in C-mine, nu in ccBe.
 Enkel in ccBe

KODY ontwikkelt zijn verbale steekspel als kind op de speelplaats. Het is echter nadat hij zijn diploma handelswetenschappen op zak heeft en het pad kruist van de Kings of Comedy dat zijn carrière als stand-up comedian in de lift zit. Kody combineert het charmante en het cynische met de precisie van een chirurg. Hij spreekt over zijn Congolese familie, zijn werkervaringen, zijn dagdagelijkse leven dat alles behalve als banaal kan bestempeld worden.
Enkel in Beursschouwburg

JOE BOWIE (VS) is een graag geziene gast op ‘Nuff Said. Ondertussen is hij even hard fan van ‘Nuff Said geworden als ‘Nuff Said van hem. Bowie richtte in 1979 de groep Defunkt op. Hiermee vergaarde hij een wereldwijde reputatie als tegendraads funkfenomeen met invloeden uit rock en punk. The Red Hot Chili Peppers beschouwen Defunkt als één van hun grote inspiratiebronnen.  

BART MOEYAERT debuteerde als negentienjarige met ‘Duet met valse noten’ in 1983. Het boek werd bekroond, vertaald, kreeg een tweede leven als musical, en was een bestseller die een longseller werd. Zijn werk wordt door critici poëtisch, sfeervol, filmisch genoemd. De boeken zijn vaak bekroond in binnen- en buitenland en tot hiertoe in achttien talen verschenen. Ze worden gelezen door alle leeftijden, wat hem een aparte plek geeft binnen de literatuur.

FELICITY WARD (AUS) is een multibekroonde stand-up comedian, actrice en schrijfster. Haar debuutshow ‘Ugly as a Child Variety Show’ lanceerde haar in de stratosfeer van de Australische comedy scene. Sindsdien is ze op tour met verschillende succesvolle shows in Australië, Europa en de Verenigde Staten. Haar laatste optreden op het bekende Edingburgh Fringe Festival oogstte lovende kritieken en kreeg van zowel The Mirror als The Guardian het hoogste aantal sterren.