Programma

'Nuff Said. Seizoen nr 10. Stap voor stap groot geworden. Elk jaar meer kwaliteit. Elk jaar straffere line ups. Al 10 seizoenen lang het platform tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met ook nu de gonzofunkers van BRZZVLL en eindbaas Johan Petit als vaste waarden. Zij rollen de rode loper uit voor heerlijke nest performers die u bestoken met spoken word, hip hop, comedy, muziek en literatuur.  

Onze artiesten in mei 2017

JENNIFER EVENHUIS (NL) is actrice en cabaretière.. Ze behaalde in 2007 de finale van de Culture Comedy Award en in 2009 de finale van cabaretwedstrijd Cameretten. Hilarische typetjes, poëtische conferences, een lekker liedje en dat alles met een vrij absurde kijk op het leven.
 Enkel in ccBe

YOUNES VAN DEN BROECK aka Spitler, 22 jaar, rapt al vele jaren. Hij neemt deel aan battles en cyphers. Hij zet nu zijn skills in om de stem van mensen die niet gehoord worden te laten weerklinken in zijn woordkunst. Zijn teksten zijn vooral gebaseerd op eigen ervaringen, actualiteit, geschiedenis en mythologie. Onder de naam Spitlart maakt hij als beeldend kunstenaar tekeningen en murals.
 Enkel in ccBe

SVEN HARDIES is geboren in Deurne maar werd onder lichte dwang meegenomen door zijn vrouw naar Oud-Turnhout, waar hij volledig gedomesticeerd en compromisloos de was en de plas doet. Gelukkig heeft hij op een podium wél iets te zeggen. Hij komt uit het eerste nest van het Antwerps cultuurproject Get up, Stand Up! met coaching van Nigel Williams, Thomas Smith en Alex Agnew.
Enkel in C-mine

SAMIRA SALEH is geboren in het Nederlandse Den Haag en op haar twaalfde met ouders en broertje naar Mechelen verhuisd. Nu studeert ze psychologie aan de VUB, maar bovenal is ze een slam poet met vuur. Samira treedt op met Amerikaanse slam poets in de Brusselse Bozar, wint slamwedstrijden allerlei en heeft ons land vertegenwoordigd op Next Generation Speaks, een toonaangevend slamproject in San Francisco.
Enkel in C-mine

SULI BREAKS (VK) is een charismatische dichter uit Londen die sociale media gebruikt als platform om mensen te betrekken bij belangrijke maatschappelijke thema's zoals racisme, religie, onderwijs en schoonheid. Hij werd bekend met 'Why I Hate School, but Love Education' dat meer dan 2 miljoen views vergaarde in amper drie dagen tijd en dat ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken werd.  

MICHAEL FABBRI (VK) wist zijn stempel al snel door te drukken in het Britse comedy circuit. Na zijn verschijning in 'So You Think You’re Funny?' op Channel 4 bouwde hij een flinke reputatie op als een van de meest veelbelovende opkomende comedians. Een reputatie die hij mooi weet waar te maken gezien hij vaak optreedt in de beste clubs van het land.